top of page

Nieuwe omgevingswet

Met ingang van 1 januari is de nieuwe omgevingswet in gegaan. Dit betekent dat het meten en monitoren van onszwemwater nog belangrijker is geworden.

 

Bij overschrijding van de vastgestelde waarden kan dit leiden tot de sluiting van bepaalde baden en kan Zwembad de Meerkamp beboet worden. Daarom is het belangrijk dat we met z’n allen op de volgende zaken blijven letten:


Douchen 

Om de hygiëne en veiligheid in ons zwembad te waarborgen, is het van groot belang dat alle bezoekers die deelnemen aan activiteiten in het zwembad eerst een douche nemen. Deze eenvoudige handeling draagt bij aan het handhaven van een schone en gezonde zwemomgeving, vermindert het risico op verspreiding van bacteriën en andere ongewenste deeltjes in het zwembadwater en draagt bij aan de positieve waardes.     


Schoenen 

Sommige bezoekers betreden helaas nog steeds het natte gedeelte van het zwembad met (vieze)schoenen. Het natte gedeelte is alles zodra je de kleedhokjes richting het zwembad verlaat. We vragen een ieder hier extra op te letten. Ook wij zullen hier op letten en degene die schoenen draagt op een plek waar dit niet mag duidelijk aanspreken. 


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page