top of page
312597074_5847210378643300_7749474485506829305_n.jpg

Waterhulpverlening

Reddingsbrigade Amstelveen biedt professionele waterhulpverlening bij evenementen op en rond het water. Als organisator van een evenement kunt u bij ons terecht voor de veiligheid van deelnemers en toeschouwers op het water.

 

We willen benadrukken dat Reddingsbrigade Amstelveen alleen waterhulpverlening verzorgt en zich voornamelijk richt op de veiligheid op het water. Onze verantwoordelijkheid omvat niet de medische verzorging van deelnemers en toeschouwers op land. U kunt het beste een externe partij raadplegen om een EHBO-post op land te regelen.

 

We nemen zo snel mogelijk contact met u op nadat we uw aanvraagformulier hebben ontvangen om de mogelijkheden te bespreken en een passende oplossing te bieden voor de veiligheid van deelnemers en toeschouwers op basis van de situatie op en rond het water.

 

 

Met de waterhulpverlening van Reddingsbrigade Amstelveen kunt u als organisator van een evenement zorgen voor een veilige omgeving op en rondom het water. Onze ervaren vrijwilligers en professionele hulpverlening staan garant voor een snelle en adequate aanpak bij noodsituaties op het water.

bottom of page