top of page

Nieuwsbrief, 1 november 2020

De afgelopen tijd was het aanpoten voor het bestuur; wij moesten ons protocol bijna elke week aanpassen aan de nieuwe, landelijke regels, maar ook aan de invulling van deze regels door zwembad de Meerkamp. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in een protocol waarbij wij met zo min mogelijk instructeurs, zo goed als mogelijk (in de huidige situatie) les kunnen geven. Hierdoor moeten er helaas instructeurs op zaterdagochtend thuisblijven, terwijl ze zo graag les zouden willen geven. Ook mogen de ’18 plussers’ niet meer meetrainen, zodat er afgeweken mag worden van het maximum van 30 zwemmers in een ruimte. Zij maken het dus ook mogelijk dat de kinderen nog allemaal les mogen krijgen. Wij willen hen dus hartelijk danken voor deze medewerking. Ook willen wij de zwemmers en de ouders bedanken voor het opvolgen van de protocollen en de aanwijzingen van onze instructeurs.


Helaas hebben wij ook gemerkt dat de conditie van onze zwemmers achteruit is gegaan. Maar zolang het mag blijven wij hard trainen voor de examens. Op dit moment hebben wij de examens van het zwemmend redden al ingepland. De datum voor de examens van de A, B en C diploma’s zal later ingepland worden. Gezien de veranderende situatie is de onderstaande agenda onder voorbehoud:


Agenda

05 december is er geen zwemmen. 12 december zijn er examens voor:

- Junior Redder 2, 3 en 4

- Zwemmend Redder 3

- Lifesaver 1 en 2

Alle andere lessen gaan NIET door, er is dus ook geen les in het ondiepe bad.

Alleen toegang voor hen met een afzwembriefje, helaas mogen er dus ook geen ouders of andere familieleden bij het examen aanwezig zijn i.v.m. de Coronaregels.

26 december is er geen les.

02 januari 2021 is er geen les.

09 januari 2021 zullen wij het jaar weer met een frisse duik beginnen.


Wij zullen u op de hoogte houden zodra er iets verandert. Dit doen wij via de mail, maar deze informatie kunt u ook vinden op https://www.rb-amstelveen.nl/blog


Met vriendelijke groet,

Ton Bakker, voorzitter RBA

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page