top of page

Nieuwsbrief, 16 maart 2021

Bijgewerkt op: 20 mei 2021

Beste ouders en leden van de Reddingsbrigade Amstelveen,

Er was tijdens de laatste persconferentie eindelijk wat beter nieuws, er mag weer zwemles gegeven worden aan kinderen tot en met 12 jaar oud!

Helaas bleek dit later alleen te gelden voor kinderen die les krijgen om het A-, B- of C-diploma te halen. Daarom mogen wij helaas geen zwemles geven aan de groepen die les kregen in het zwemmend redden, ook al zijn deze kinderen jonger dan 12 jaar oud.

Voorlopig kunnen wij op zaterdag 20 en 27 maart alleen lesgeven in het ondiepe bad en voor het A-, B en C in het 25 meter bad. Voor hen die bij de 'duikplank A’ groep les kregen is er dus ook zwemmen.

De groep ‘Junior redder 1’ trainden altijd al voor twee diploma’s, ook voor het C diploma, deze groep mag dus komen zwemmen. Deze groep zal in een andere baan gaan zwemmen, namelijk in de baan onder de tribune.

Het coronaprotocol is op sommige punten gewijzigd, lees deze daarom goed, ook ter opfrissing. De belangrijkste wijziging is dat er echt zo min mogelijk ouders mee mogen naar binnen. Daarom wordt er gevraagd om kinderen in badkleding met daaroverheen een badjas of makkelijk zittende kleding naar het zwembad te brengen. Zodat de kinderen deze kleding zelf uit kunnen doen, tenzij ze met kleding moeten zwemmen natuurlijk.

Voordat wij examens gaan inplannen willen wij eerst kijken wat het zwemniveau is van de kinderen. Zodat wij een goed beeld hebben wat een realistische datum voor de examens is.

Tot nu toe hebben wij alle gemiste lessen kunnen compenseren. Uiteraard compenseren wij ook de gemiste lessen in het eerste kwartaal. Er zal in het tweede kwartaal een bedrag van €27,90 in mindering worden gebracht. Er wordt in het tweede kwartaal dus €2,10 geïncasseerd.

Voor de leden die zwemmen in het ondiepe bad en voor het ABC diploma zijn er de komende periode wel lessen. Deze leden ontvangen een aparte incasso van €2,79 per les, dit zal iedere week geïncasseerd worden. Zodra de gewone lessen weer starten, stopt deze incasso en gaat de reguliere 'kwartaal zwemmen' incasso weer lopen.

Let op, u betaalt dus niet dubbel, aangezien het kwartaal zwemmen niet wordt geïncasseerd.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur van Reddingsbrigade Amstelveen,

Ton Bakker, voorzitter


 

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page