top of page

Nieuwsbrief, 20 mei 2021

Beste ouders en leden van Reddingsbrigade Amstelveen,


Afgelopen maandag 17 mei kregen wij weer wat beter nieuws te horen, de regels voor binnen sporten zijn verruimd. Dit betekent dat vanaf zaterdag 22 mei alle leden tot en met 17 jaar weer welkom zijn om te zwemmen.


Op 3 juli zijn de examens voor de diploma's ABC. Binnenkort zullen hiervoor de afzwembriefjes worden meegegeven. De examens voor zwemmend redden zullen na de zomerstop worden ingepland.


Er mogen weer meer leden naar binnen, daarom is het nog belangrijker om het protocol goed te volgen. Denk hierbij vooral aan het snel uitdoen van schoenen en sokken bij de bankjes, waarna er zo snel mogelijk richting het zwembad gelopen wordt waar eventueel de rest van de kleding uitgedaan kan worden. Dit zorgt er voor dat er geen opstopping ontstaat en iedereen zo lang mogelijk kan zwemmen. Alle regels en afspraken staan in het protocol dat als bijlage is meegestuurd.


Uiteraard wordt u weer gecompenseerd voor de gemiste lessen tot en met 15 mei. In het derde kwartaal wordt er 25,11 in mindering gebracht, in het derde kwartaal wordt dus €4,89 geïncasseerd.

Let op! De afgelopen periode hebben de leden die zwemmen voor het zwem ABC een aparte wekelijkse incasso gehad. Deze incasso stopt en de normale 'kwartaalzwemmen' incasso gaat weer lopen.


Agenda:


26-06-2021 Laatste zwemles voor het afzwemmen.

03-07-2021 Afzwemmen diploma A, B, C. Alleen afzwemmen voor hen die een examenbriefje hebben ontvangen. Voor alle andere groepen is er geen zwemmen.

28-08-2021 Start zwemlessen


Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van Reddingsbrigade Amstelveen,

Ton Bakker, voorzitter


 

Aanpassingen ABC zwemmen RBA i.v.m. Corona 17 mei 2021 leden

Aanpassingen ABC zwemmen RBA i.v.m
. Coro
Download CORO • 451KB

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page