top of page

Nieuwsbrief november 2023

Beste ouders en zwemmers van de Reddingsbrigade Amstelveen,

Inmiddels is het november en dat betekent dat er weer veel staat te gebeuren de komende tijd. Sinterklaas komt aan én we hebben gehoord dat hij ook een bezoekje zal brengen aan Reddingsbrigade Amstelveen. Maar er is meer nieuws.


Sinterklaas bij de RBA op 25 november

Op 18 november komt Sinterklaas aan in Nederland. En wat een bof: hij heeft een gaatje gevonden in zijn drukke agenda en zal op 25 november een bezoekje brengen aan de Reddingsbrigade!


Het belooft een leuke les te worden, met veel leuke spelletjes. We verwachten alle kinderen om 9 uur in het zwembad, ook de kinderen die normaal om 9.45 uur les hebben.De les duurt voor alle leerlingen tot 10.30 uur. Uiteraard mogen de ouders meekijken vanaf de tribune.


Zwem met jouw kind mee op 23 december

Elke zaterdag liggen de kinderen in het zwembad en zitten de ouders op de tribune. Maar op 23 december gaan we het eens helemaal anders doen! We nodigen alle ouders uit om een les mee te doen. Dus neem je badpak of zwembroek mee en zwem mee!
Veiligheidsdag Amstelveen

Op 14 oktober was de jaarlijkse Veiligheidsdag op het Stadshart in Amstelveen. Alle hulpdiensten waren aanwezig om te laten zien wat ze in huis hebben. Natuurlijk was ook Reddingsbrigade Amstelveen erbij.

 

Het was een groot succes en er was veel belangstelling voor onze reddingsboot, de tinn silver. Zelfs burgemeester Tjapko Poppens, onze beschermheer, kwam nog even kijken.


 
Nieuwe statuten en Huishoudelijk Reglement

Op 4 november jongstleden was er een buitengewone ledenvergadering georganiseerd. Deze was goed bezocht. Tijdens deze vergadering werd er gestemd om de nieuwe statuten goed te keuren. Er werd unaniem voor gestemd.


Er werd ook gekeken naar het concept voor een nieuw Huishoudelijk Reglement. Deze is nog niet volledig en zal nog worden gewijzigd. Tijdens de ledenvergadering in maart 2024 zal gestemd worden voor goedkeuring van het nieuwe Huishoudelijk Reglement. Een uitnodiging voor deze vergadering volgt.


Bijzondere lesdata 2023 en 2024 tot de zomervakantie
  • 25 november: Sinterklaasfeest

  • 9 december: Diplomazwemmen A en B* - alle overige lessen gaan gewoon door

  • 16 december: Diplomazwemmen Lifesaver en zwemmend redder – alle overige lessen gaan niét door.

  • 23 december: Zwemles met ouders

  • 30 december: Geen zwemles

  • 30 maart: vrij zwemmen

  • 27 april: zwembad dicht, geen zwemles

  • 6 juli: Diplomazwemmen A en B*

  • 13 juli: Diploma Zwemmen Junior redder 1 t/m 4*

  • 20 juli: vrij zwemmen

* De leerlingen die mogen afzwemmen zullen een schriftelijke uitnodiging meekrijgen van de zweminstructeur. 


Hartelijke groet,


Bestuur Reddingsbrigade Amstelveen

Ton Bakker

Reddingsbrigade Amstelveen


Social Media

Wist je dat Reddingsbrigade Amstelveen ook op Social Media te vinden is? Volg ons op instagram.com/rb_amstelveen en facebook.com/rbamstelveen.

 


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page