top of page

Informatie over de ontwikkelingen van COVID-19 bij Reddingsbrigade Amstelveen

Bijgewerkt op: 27 mei 2020

Momenteel gaan alle lessen tot 1 juni niet door.

We wachten momenteel op meer informatie vanuit zwembad de Meerkamp.

Datums worden momenteel aangepast op onze website.


 

Beste ouders en zwemmers, verzonden op 8 mei 2020Je kan er haast niet aan ontkomen de berichten over wat wel en niet open gaat / mag.

Die anderhalve meter is nu wel bekend. Maar dan al die andere onderwerpen.


Maar voor ons de verschillende berichten over open gaan van de zwembaden is niet duidelijk.

Landelijk mogen de zwembaden open op 11 mei. Maar de veiligheidsregio’s bepalen dan weer welk zwembad er open gaat.


Onderstaande tekst (gedeelte) ontvingen we van Wethouder Sport Amstelveen

De veiligheidsregio Amsterdam-Amstelland werkt aan de uitwerking van de nieuwe aanpassingen in de vorm van een aangepaste noodverordening. Deze is vermoedelijk begin volgende week gereed.

Ons Zwembad De Meerkamp is nog gesloten. Zie ook hun website. Wij als vereniging hebben nog geen bericht ontvangen wanneer het zwembad wel open gaat voor verenigingen.


Uiteraard zullen wij dat dan berichten. In welke vorm en met hoeveel leerlingen / zwemmers het water in mogen zal dan ook bekend worden gemaakt.


Wat vast staat is dat 30 juni de laatste dinsdag avond is en 04 juli de laatste zaterdag voor de zomervakantie en dat we op papier dan weer starten op 22 augustus.


Als u hoort of iemand deze nieuwsbrief niet heeft ontvangen dat graag een bericht naar mij sturen


Vriendelijke groet,

Bestuur RB Amstelveen Ton Bakker

 

Nu er om ons heen steeds meer activiteiten worden afgelast, zijn wij als Reddingsbrigade Amstelveen ook genoodzaakt om de komende weken geen groepsactiviteiten meer aan te bieden. Elke dag geeft het RIVM en Reddingsbrigade Nederland nieuwe inzichten in het Corona virus. Vandaar ook onze medewerking aan een gezonde en veilige leef omgeving. Tot in ieder geval 31 maart zijn er: GEEN zwemlessen (21 en 28 maart) GEEN EHBO Lessen op de zaterdagen ( 21 en 28 maart) GEEN EHBO lessen op de woensdagen ( 18 maart en 01 april) GEEN leden vergadering op 25 maart GEEN dinsdag avond zwemmen (17 – 24 – 31 maart)


In de agenda is dit ook aangepast Uiteraard heeft dit invloed op de training prestaties van onze zwemmers en EHBO handelingen. Maar uw en onze inzet naar de normen van het RIVM en Reddingsbrigade Nederland zal het hopelijk mogelijk maken dat we weer binnen aannemelijke tijd gezond en sterk kunnen deelnemen aan de groepsactiviteiten. Wanneer boven genoemde activiteiten weer doorgang kunnen vinden zullen wij door middel van een volgende nieuwsbrief en op onze site dit aan u melden.


Voor meer informatie kunt u de website van het RIVM bekijken. www.rivm.nl Vriendelijke groet Bestuur RB Amstelveen Ton Bakker

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page