Reddingsbrigade Amstelveen gesloten!!

Beste ouders en zwemmers van de Reddingsbrigade Amstelveen,De coronaregels van 14 december zijn wellicht al bij jullie bekend, maar de zwembaden zijn gesloten. Dat betekent helaas opnieuw het simpele protocol: blijf de komende zaterdagochtenden thuis.


De gemiste lessen tot 19 januari zullen gecompenseerd worden, ook de twee lessen in november. Dit betekent:

  • Voor iedereen dat er €13.08 in mindering wordt gebracht bij het eerste kwartaal van 2021.

  • Voor de volwassen zwemmers, die in 2020 zes extra zaterdagen gemist hebben vanaf 17 oktober, zal er in het tweede kwartaal gecompenseerd worden. Dit zorgt voor minder administratieve handelingen voor de penningmeester.


Zodra wij weer zwemles mogen geven zullen wij jullie hiervan op de hoogte brengen, met het op dat moment geldende protocol.


Dit betekent ook meteen dat onze laatste zwemles van dit jaar al geweest is. Wij hopen dat 2021 een mooier (zwem)jaar kan worden. Wij willen iedereen bedanken die het afgelopen jaar heeft bijgedragen, op welke manier dan ook. Door het opvolgen van de steeds veranderende coronaregels. Dit betekende voor sommigen dat ze een stapje extra moesten zetten doordat ze in hun eentje les moesten geven. Voor anderen betekende dit juist dat ze thuis moesten blijven, zodat er meer kinderen zwemles mochten krijgen.


Wij wensen jullie ondanks de omstandigheden fijne feestdagen toe.

Blijf veilig, en tot volgend jaar!


Namens het bestuur van Reddingsbrigade Amstelveen,

Ton Bakker, voorzitter

Recente blogposts

Alles weergeven

Reddingbrigrade Amstelveen weer open!

Beste ouders en zwemmers van de Reddingsbrigade Amstelveen, De coronaregels van 17 november zijn wellicht al bij jullie bekend; wij gaan terug naar de regels van de gedeeltelijke lockdown. Dat beteken

Zwembad De Meerkamp
Van der Hooplaan 239 Amstelveen
Reddingsbrigade Amstelveen
Tel:  020-643 16 28
Mob: 06-121 145 11
  • Facebook Basic Square
  • Instagram
  • YouTube Social Icon

© 2021 by Reddingsbrigade Amstelveen. Proudly created by Joshua